Website en apps

De Leefbaarometer is beschikbaar als website én als app voor diverse tablets en smartphones. Website en apps werken op identieke wijze en hebben vrijwel dezelfde mogelijkheden. Apps hebben het voordeel dat u zich kunt aanmelden voor het ontvangen van pushberichten op uw tablet of telefoon, zodat u op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen over de Leefbaarometer.

De schermindeling van de Leefbaarometer past zich aan aan de grootte van het gebruikte beeldscherm. Functies die veel ruimte vragen op het scherm - zoals het openen van een tweede kaart naast de oorspronkelijke kaart - zijn op apparaten met een klein scherm niet beschikbaar.

Leefbaarometer als website

De Leefbaarometer is bereikbaar via het webadres: www.leefbaarometer.nl. De website is geschikt voor alle apparaten met een moderne webbrowser. Hierbij moet u zich wel realiseren dat de Leefbaarometer vrij grote hoeveelheden informatie verwerkt, en daardoor prettiger zal werken op moderne snelle apparatuur met een goede internetverbinding.

Leefbaarometer als app

De Leefbaarometer is ook beschikbaar als app, zowel voor gebruik met iOS (Apple), Android als Windows. Zo kunt u de Leefbaarometer snel vinden en opstarten. U kunt de apps gratis downloaden via onderstaande links.

Let op: voor zowel de website als de apps is een verbinding met internet vereist.

Download de Leefbaarometer in de App Store
Download de Leefbaarometer in Google Play
Download de Leefbaarometer in de Windows Store
Leefbaarometer.